donderdag 23 september 2010

Aura Schoonmaak



Aura Schoonmaak




De Aura schoonmaak is een eenvoudige methode die om de negatieve energie en gedachten-vormen uit de aura te verwijderen. Het is geïnspireerd door de Meridianen en Chakra schoonmaak, die werkt door het spoelen van de meridianen cq. de chakra’s. De Aura schoonmaak is eenvoudig te gebruiken en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt gewoon, zowel hands-on of over afstand. Het is een uitstekende aanvulling op Reiki en/of op elk ander genezende energie-systeem. De Aura schoonmaak is een reinigings-energie. Het geeft geen energie, maar wist zachtjes blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachtenvormen uit de aura.



De aura is het deel van onze energie-gebied dat ons omgeeft en beschermt. Het is onze projectie naar de wereld. Als we willen dat we de juiste mensen kansen aantrekken, moet onze aura helder en gezond zijn en vol van positieve energie en liefde. Helaas, als we zonder schoonmaak verder leven, verzamelen we negatieve energie in onze aura. Negatieve gedachten-vormen van woede, verdriet en haat kunnen in onze aura verblijven en zorgen voor het terugdringen van onze totale energie. Hierdoor duwen we de juiste mensen van ons af. Regelmatig reinigen van de aura zal helpen om onze geest te verjongen alsmede de projectie naar de buitenwereld te verbeteren.



De Aura schoonmaak maakt het reinigen van de aura eenvoudig.



Voordelen:

1. Verbeterde gevoel van geluk en welzijn.

2. Meer fysieke en emotionele energie.

3. Verwijderen van negatieve gedachten-vormen, die problemen in het leven creëren.

Overwegingen



De Aura schoonmaak mag niet leiden tot een grote problemen. Het is een heel zachte, subtiele energie die zal worden gevoeld. Omdat de aura de buitenste projectie van onze energie is, zal de Aura schoonmaak geen diepe wonden of lange termijn blokkades oplossen. Deze zitten meestal op een veel dieper niveau vast. Daarom is het van belang om naast de aura schoonmaak, ook de chakra’s en meridianen schoon te maken.



Gebruik:

De Aura schoonmaak wordt enkel geactiveerd door je voornemen. Er zijn geen symbolen nodig, ook de handen hoeven niet in of op een bepaalde positie gelegd te worden.

Je zegt of denkt alleen maar dat je de aura schoonmaak wilt activeren en het schoonspoelen zal beginnen.



Voorbeeld:

Graag ontvang ik de Aura schoonmaak nu.

Of Ik roep de aura schoonmaak op.



Of



Gelieve de aura schoonmaak nu te activeren en mijn auraveld te zuiveren van alle negatieve energie en gedachte-vormen.

Voor iemand anders: Ik activeer nu de aura schoonmaak voor ……(naam)



De exacte woorden die je gebruikt zijn niet belangrijk, zolang je maar duidelijk bent met je bedoeling. Wanneer je iemand hands-on behandelt en je wil de aura schoonmaak doen, plaats je handen boven het hoofd van de cliënt en veeg dan rond het lichaam terwijl je hardop of in gedachten de Aura schoonmaak aanroept. Bij de uitvoering van de Aura schoonmaak bij een persoon, kom je niet aan het lichaam, maar veegt rond het lichaam. (Vergeet niet dat je werkt op de aura.)



Je kunt je eigen genezende kracht inzetten bij het schoonmaken, door te visualiseren of de intentie te hebben, dat er witte energie uit je handen stroomt die de aura reinigt en opheldert als je veegt.



Tijd en Frequentie.

De Aura schoonmaak kan op gevoel gebruikt worden. Ideaal is het om de schoonmaak 2x per dag te doen. Een keer in de ochtend als je wakker wordt, en een keer voor het slapen gaan, om eventuele negatieve energie te verwijderen die overblijft van de dag. De aura schoonmaak heeft ongeveer ½ uur nodig voor de basis-verwerking. De Aura schoonmaak kan nog een paar uur door blijven werken, afhankelijk van wat je geest besluit te ontvangen. Je mag de Aura schoonmaak tegelijkertijd gebruiken met de Chakra schoonmaak, maar het schoonmaken van de Meridianen, dient afzonderlijk te gebeuren.



Aura schoonmaak afstemming

Plaats uw handen op de kruin van de persoon, of op een volmacht van de kruin (zoals een teddybeer, foto enz. ) als

je een afstand afstemming geeft.



Dan zeg je:

Ik verstuur vandaag……(datum) om…..(tijd) de afstemming van de Aura schoonmaak naar…..(naam)

De afstemming duurt ongeveer een ½ uur.



Chakra schoonmaak volgt op een later tijdstip hier in een blog.



© Wel is het toegestaan om het in zijn oorspronkelijke ongewijzigde vorm gratis te verspreiden. Gelieve geen wijzigingen te maken zonder eerst te overleggen met de auteur. Deze handleiding is alleen aangeboden voor informatieve doeleinden. De lezer neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het gebruik van deze informatie



Bron: Annelies van Dyck-Stassen

http://www.avandyck.nl



Met dank aan Menno



Dit blog is afkomstig van

http://medium-ferry.hyves.nl/

Zoals het hierboven staat het mag verspreid worden maar dan in de oorspronkelijke staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten